fredag 18 januari 2008


Nu har matte varit hemma hela veckan, de har inte ringt in henne så hon har kunnat vara hemma hos oss frön och tittat till oss. Vi har däremot varit så snälla så förutom runt 4-5 tiden på morgonen för då tycker vi att matte ska gå upp;) Speciellt Tudor amorse. Han lekte sådant med en leksak att matte tog bort den men det finns ju fler och hon kan ju inte ta alla;)
Jag är lite skeptiskt ibland men leker med honom måste jag göra, han e ju så liten ha ha. Brukar ligga och lurpassa på honom och sen kommer jag i en himla fart och flyger över honom. Tror allt lillgrisen trivs här men han har ingen aning om att kulorna ryker om lite mer än en vecka snipp snapp;)
För de som inte kan se så är det jag på bilden:))

2 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Mjao på dig sötnosen,,duktiga ni är som är snälla men säg inte snipp snapp så Tudor hör för då blir han ledsen kanske och rymmer tar tåget vet du till Sollefteå eller till Molkom eller till Smygehuk,,, så har du ingen kompis at leka med ju ..lila Tindra får vara lite extra snäll nu ett par dagar till Tudor så får ni kanske strömming av er matte!

Millis sa...

Idag får ni va extra snälla mot matte, eftersom hon har haft migrän. Vad go du var, som tröstade henne i natt, förresten.

Kram