måndag 17 december 2007


Visst hjälper jag matte mer än att marknadsföra alla saker här på sidan. Hon behöver hjälp med att skriva ut alla skyltar så det är min uppgift. Jag kan ju allt om skrivaren även om den är ny. Den ser nästan likadan ut som den gamla så funktionerna är desamma.
Däremot får jag inte laminera dem pga av det blir lite varmt så matte är rädd at jag ska bränna mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är ju underbara!!!!
Tänk att Thindra börjat jobba för KKS ....det behövs verkligen! Så mycket katter som får fara illa! Miltaz hälsar och gratulerar till den uppdaterade bloggen och de nya arbetsuppgifterna...Ni är två godhjärtade varelser...både du ochd din matte ....kraaaaammm från Clara

Filifjonkan 1 sa...

Hej Tindra mjaooo tänk att du är så duktig och ordnar med skrivare och lite grejor men akta dina små trampdynor det är varmt och då fräser det om din tass inte kul alls gullet

stor klapp från Filifjonkan

Pia Puma sa...

Ja Clara det behövs hjälp ska du veta. Nere i dina trakter händer det mycket mellan varven. Kanske du kan hjälpa till med lite myntamöss nån gång, du som är en hejare med virknålen;)
De behöve all hjälp de kan få.

Hälsa Moltaz (Miltaz) från oss också, matte sitter trött i soffan och nickar nu.
Pussnos o tass.

Pia Puma sa...

Filifjonkan: ja matte hon skäller och skäller men jag sitter ju bara där och håller koll. Visst kan pappret fstna och så, då måste jag ju ner med tassen och ta loss det;)

Lamineringsmaskinen aktar jag mig för, matte ger mig en riktig blick och säger aj aj på ett sätt så jag förstår att det är på allvar:))