onsdag 13 februari 2008

Tudor och Thindra


Nu är det bestämt. Tudor ska stanna här hos Thindra och mig. Han ska inte behöva flytta ytterligare en gång och lära känna nya personen och djur utan han har sin trygghet här. Han är ju fäst vid Thindra även om det ibland blir lite tuffa tag när de brottas.

5 kommentarer:

Millis sa...

Vilket härligt kort på busisarna!
Ett sånt får du gärna skriva ut åt oss ;)

Pia Puma sa...

Det fixar jag;)

Anonym sa...

Sådana små missar på sina pedistaler...låter gott för Tudor att han kommit hem sga...alla katter ska ha ett sådant...
Vi har en röd herre vid namn Simba här runt huset och han verkar vara väldans förtjust i damerna som bor här...Jag har burit hem honom till sig så många gånger nu så nu får det kvitta...han får mer än gärna vara här, hon som äger honom fattar inte att han behöver kastreras för att bli lugnare och jag kan inte mala mer på henne om detta

Kram från Malin

Pia Puma sa...

Nej det är tråkigt när inte folk inser hur viktigt det är med att kastrera. En okastrerad hona kan ju under sin livstid få över hundra avkommor och en okastrerad hane ja han kan ju givetvis göra ännu mer. Med tanke på att det finns ca 100.000 hemlösa katter behöver man ju inte se till att det blir fler.
Jag vet att jag i början skulle tycka att det vore jättekul med en bebis till Thindra innan hon kastrerades men man kan aldrig vara säer på att det blir mer än en och det är ju heller inte å svårt att få tag på så det var inget stort beslut. Utan det var ju bara något som jag tyckte skulla varit kul men inget jag skulle gjort.
Jag har sett så mycket bilder ocha vetrinärrapporter som de visat ut på forumet hittekater i fokus och det är så ledsamt att läsa hur dessa lever. Kommuner som motarbetar m.m. Jag är bara glad över att Tudor hittat hem och hans familj är inne från kylan och allt det farliga nu.

Filifjonkan 1 sa...

Åh så härliga de är och en kram till dig som har tagit hand om denna svarta älskling...skall kolla ina grejor skicka en hacka dit då o då ja med det som är över när månaden är slut om det så bara är 32 kr så åker de iväg många bäckar små..osv