tisdag 5 februari 2008

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem med Tudor. Han har varit en tur till veterinären och fått sina kulor borttagna. Allt gick och han vägde lite mer än 2.8 kg min lilla gris. Inte så mycket egentligen. Känns som om han skulle väga mer.
Han fick tre sprutor sammanlagt men sa inte ett knyst. Hon lyssnade på hjärtat och allt lät bra, hon berömde honom för han såg så fin ut i pälsen och tänderna. En riktig liten guldklimp.
Nu går lilla plutten här hemma på ostadiga ben, är ju en aning rastlös. Hoppas han kan få ro snart och somna lite. Thindra fräser på honom men han lutar ju inte som han ska nu heller så kan hon lämna honom och gå och vila lite själv så blir det lugnt för oss alla.

2 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

å stackars Tudor då inte kul hos farbror doktorn heller ju,,Men bra gjort av den lille katten at vara så duktig . Inte alla som är en del fräser och till o med biter och morrar åt vetrinären fnissar,,, ja inte lätt,,,skickar extra klappar till Tudor 2 st långa mjuka Tindra får en vanlig eftersom hon inte var till vetrinären,,,gör klasskillnad här jag inte snäll Filifjonka som du ser..

Pia Puma sa...

Tudot tackar och tar emot snällt. Thindra var inteså snäll mot stackarn när han kom hem men nu är det som vanligt igen. Den gamla Tudor lukten är tillbaka.