söndag 20 september 2009

lång tidDet har gått lång tid sen senaste inlägget men det har också varit mycket som har hänt. Vi alla bor kvar och jag (matte) har fått anställning sen den 1 juni vilket är underbart. Arbetet med katterna och att göra leksaker fortgår om inte nästan i större utsträckning.

Vad katterna gör? Ja de busar och leker för fullt. Thindra är som vanligt mattes flicka och sover vid mitt huvud om nätterna. Billy, ja han är fortfarande kvar sover vid mina fötter och Tudor har sin älsklingsplats i en Bumbisbädd. där ligger han jämt.

Vad gäller Billy så är han numera en del av vår lilla lakritsfamilj. Han får stanna och är betald och allt. Har inte hjärta att rycka bort honom från tryggheten här hemma. han är så otroligt go mot mig men gömmer sig under sängen så fort det kommer någon. Så numera är han halvbror med Tudor som vi säger här hemma och de är så goa mot varann. De sover pussar och leker med varann och så kan ingen av de två jama ha ha.

3 kommentarer:

Anneli sa...

Hej Pia
Den lilla sötnosen som man har kasta ut är född i mars. Man blir som du skriver galen på dom fattar inte att man kan bara göra så här. Vi är sugna på behålla henne hon är så charmig men Smilla avskyr henne det spottas fräser inget kul. Har funderat lite om det skulle ändras om vi sterilisera henne.
Det är lite speciellt med Smilla hon hade också blivit fel behandlad innan hon kom till oss. Har precis byggt upp sitt självförtroende blivit tuff. Så jag så rädd det ska förstöras .. Å det så svårt vad jag ska göra med den lilla sötnosen. Vad tror du blir bäst att göra !
Vilka söta katter du har nu ska jag titta runt lite.
Kraaaaaaaaam Anneli

Anneli sa...

Vill bara önska dig en riktigt mysig julhelg!
Jag önskar dig en riktig God Jul

Kraaaaam Anneli

Anonym sa...

[url=http://dcxvssh.com]iJDFIalzknkOgtwB[/url] , XzjhDiGgwtUXk , http://hhmgziigpu.com